>

9/11

24 september 2018

Beste mensen,

Ik geef het toe. Ik ben een complot-denker. Eentje die met zijn buikgevoel eerst stomverbaasd staat te kijken en vele jaren later nog steeds antwoorden zoekt. In 2001 stonden we met z’n allen aan de grond genageld te kijken naar de terroristische aanslagen van 9/11. Vandaag worden er nog steeds puzzelstukken gevonden en gelegd om de waarheid achter deze duivelse actie te vinden. In 2008, ook op 9/11, implodeerde het financiële systeem en moesten banken wereldwijd massaal gered worden. Wat een toeval zeg. Precies op dezelfde datum. 9/11…. Nu, ik volg Bix Weir al een tijdje op YouTube (ja, ik heb mijn TV ingeruild voor video die ik zelf opzoek en wil zien) en raad eens wat ? De man uit de bankenwereld, die ik intussen met zijn 20 jaar onderzoek heb weten te waarderen, laat uitschijnen dat 9/11 2018 - dat is volgende week dinsdag ! - wel eens een bijzondere dag zou kunnen worden. De precieze datum en tijd geeft hij prijs aan betalende abonnees (zie zijn mail hieronder) waar ik (nog) niet toe behoor, maar ik bekijk al zijn video’s en hij geeft tussen de lijnen door zo veel hints dat ik vrij zeker ben dat hij 11 september 2018 bedoelt.

Bekijk eens deze video vanaf 11:45 : Bix spreekt al lang over het stripverhaal dat de Federal Reserve Bank van Boston uitbracht met daarin verborgen boodschappen. Het zijn “The good guys” die dit hebben uitgegeven. In symbooltaal wordt uitgelegd dat we terug moeten keren naar de/een goudstandaard om de macht van de elite of de cabal te breken. Die elite (noem ze gemakshalve de Rothshilds) beheersen met het huidige financiële systeem zo goed als de totale wereld. De 9/11 attacks van 2001 zouden aan deze satanische monsters kunnen worden toegeschreven om onder het mom van de “war on terror” de gehele planeet onder controle te krijgen. Maar er zijn “good guys” die werken voor die monsters en die plannen hebben gemaakt om hun macht te breken. Alan Greenspan is zo iemand. Als programmeur heeft hij vanaf de jaren ’60 het financiële systeem gecomputeriseerd waardoor er gemanipuleerd kon worden. Cijfers over en weer sturen of kopen en verkopen tussen partners (grote banken) zodat de prijzen naar believen omhoog en omlaag kunnen gestuurd worden. Alan Greenspan is in de jaren ’80 voorzitter geworden van de Federal Reserve en wist als geen ander hoe een crisis te veroorzaken en te beteugelen. Bix heeft ook redenen om Alan Greenspan aan te duiden (als één uit de groep) als Satoshi Nakamoto die Bitcoin heeft ontworpen…

Alan Greenspan zijn strategie was om door ongebreidelde geldschepping (fiat-geld als schuld) het systeem te laten imploderen, om daarna een financieel systeem op poten te zetten dat terug gekoppeld is aan de goudstandaard (maar we weten nu al dat Bitcoin het digitale goud is). In 2008 was de schuldenberg blijkbaar niet groot genoeg om de implosie compleet te maken. Weinig mensen, en tot voor kort ik ook niet, beseffen wat er op 9/11 2008 precies is gebeurd. De vertegenwoordiger Paul Kanjorski legt in deze video in anderhalve minuut uit wat er precies is gebeurd: een digitale bankrun waarbij in minder dan een paar uur zo veel geld uit de markt gezogen werd dat het hele financiële kaartenhuis omviel. En aangezien er, nu 10 jaar later, fundamenteel niets veranderd is kan het, nee: zal het, opnieuw gebeuren. Maar ditmaal zijn de cijfers dermate groot dat er van een redding van de banken geen sprake meer kan zijn. De mensen zouden, terecht, in opstand komen en de bandieten aan de schandpaal ketenen. En dat is wat nu gebeurt: op hoog niveau worden er duizenden medewerkers van de cabal gearresteerd. Als de main stream media het heeft over de onbekwaamheid van Trump als president kan het gezien worden als een ultieme poging van de cabal om hem aan de kant te schuiven zodat ze hun hachje alsnog kunnen redden.

Zien we signalen dat er wat te gebeuren staat ? Natuurlijk. JP Morgan, een van de grootste spelers in de manipulatie van de zilverprijs stopt met het shorten van hun zilvercontracten. Ze kopen alle fysieke zilver op aan spotprijs, nu ze de zilverprijs op hun bodem gekregen hebben. Je kan in Amerika geen Silver Eagles meer kopen nu: uitverkocht ! Aan bodemprijs ? Normaal moet iets dat uitverkocht is pieken in prijs. Je kan er gif op innemen dat de zilverprijs vanaf nu de andere richting zal uitgaan: omhoog. Voor elke dollar dat een ounce zilver stijgt in waarde wordt JP Morgan vele miljoenen dollars rijker. De waardetransporten hebben hun handen vol om het waardevolle goedje in hun kelder te stapelen. Als je dus nog wat geld op de bank hebt staan: scheer je weg naar de goud & zilverbank en neem een doos zilver mee naar huis ! De wanverhouding tussen de zilver- en de goudprijs en het tekort aan zilver maakt dat de prijs van zilver zelfs de prijs van goud kan gaan evenaren. Wat zien we nog ? Wel, president Trump heeft een nota uitgebracht gericht aan alle Amerikanen, om zich voor te bereiden op een catastrofe. “Have a plan, be prepared”. Wat die catastrofe zou kunnen zijn ? Een tornado ? Een aardbeving ? Trump weet het allicht en Bix heeft een sterk vermoeden. Wij nu dus ook. Ook de FEMA-kampen in Amerika zijn in paraatheid en brengen video’s uit om te waarschuwen voor catastrofes. We weten intussen ook dat de kleine zilvermarkt de slagpin is om de goudgranaat te doen ontploffen waardoor het financiële kaartenhuis ontploft. De slagpin is nu dus los en slaat in de granaat. En we zijn bijna 9/11. Maar goed, mijn berichten zijn beangstigend en dus niet leuk. Zet me dan maar weg als doorgewinterde complotdenker.

Hoe zit het dan met Bitcoin en zijn crypto-broeders ? Wel, die worden evengoed door de whales (het grote geld) gemanipuleerd. Nu nog naar beneden. Straks, als ze alles hebben kunnen opscheppen aan bodemprijs, naar boven. Wie zich heeft gepositioneerd (in fysiek goud, zilver en crypto’s off-line) kan rustig slapen. Intussen hebben de crypto’s hun fundamenten verstevigd. Het Lightning network heeft nu al duizenden nodes en hubs geïnstalleerd. Die nodes en hubs kan je zien als kassa’s die dagelijks vele duizenden transacties kan verwerken. Met Bitcoin voor de grotere bedragen, met Litecoin voor de kleinere bedragen. Neem bvb een ziekenhuis of een universiteit. Elke afdeling (röntgenfoto’s, apotheek, operaties, bibliotheek, restaurant, etc) heeft zo’n kassa en verwerkt betalingen. Tussen die kassa’s of afdelingen gebeuren ook vele transacties maar bij het afsluiten van de dag, wordt het saldo gemaakt en wordt het pas bijgeschreven op de blockchain van Bitcoin of Litecoin. Zo kan een kop koffie zonder kosten en in geen tijd betaald worden met Litecoin door de klant. Dit Lightning network wordt uitgerold door het bedrijf Lightning Labs en weet je wie daar aan het roer zit ? Mastercard, een bestuurder van de Federal Reserve Bank, Charlie Lee van Litecoin…. Grote jongens uit de oude fiat-wereld én uit de nieuwe crypto-wereld. Op 13/09 is er een Litecoin Summit in California waar er allicht aankondigingen zullen gebeuren wat er zoal in de steigers staat. Neem het van mij aan dat de crypto’s klaar staan om het fiat-geld over te nemen. En when the system crashes, Litecoin go moonshot ! En ja, de Federal Reserve zou klaar staan met een soort “Fedcoin” om het huidige systeem over te nemen. Natuurlijk met een absolute controle over alles en iedereen.

Zowel “the good guys” als “the bad guys” willen een einde van het huidige fiat-geldsysteem. Wie zal er winnen ? De Fedcoin of Bitcoin ? Als ik Dick’s spooky story bekijk, krijg ik kippenvel dat het wel eens het plan van de bad guys zou kunnen zijn. Geef mij dan maar de minst slechte oplossing waar we als mens nog enige vrijheid kunnen genieten. Of met een privacy-munt onze privacy kunnen beschermen. Of nog beter: laat ons allen kiezen voor een lokale niet-converteerbare complementaire munt buiten de euro of dollar om de lokale economie te ondersteunen. Volledig buiten het bankensysteem, zonder rente maar met als doel om elkaars talenten opnieuw te ontdekken en te waarderen. Ik wens jullie een zonnige toekomst toe, ook al komt die pas na een hevige storm !

Met genegen groeten,

Geert

P.S. Meer weten over de RoadtoRoota theorie van Bix Weir ? Bekijk de 2 video’s op zijn home-page. Die zijn de basis en leggen veel uit.


Begin doorgestuurd bericht:

Van: "Bix Weir" <Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.;
Onderwerp: Roota Predicts Month, Day and Time of Financial Chaos!
Datum: 6 september 2018 om 20:52:07 CEST
Aan: "Geert De Vleeschouwer" <Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.;


The idea that NOBODY knows when the system will breakdown is fundamentally NOT TRUE. There are those that know. There are those who have planned this all out very meticulously. In this video I lay out my exact Timeline prediction based on The Road to Roota Theory. 

No - I do not have inside information on this one...but I do have 20 years of researching THIS EXACT EVENT. 

We will know soon enough if I am correct. 

Yes, this is a Private Road post and can only be viewed by paid Road to Roota Members as a reward for helping "keep the lights on" at the Road to Roota. For everyone on the Public Road...you should have made final preparations YESTERDAY!!

Roota Predicts Month, Day and Time of Financial Chaos!
http://www.roadtoroota.com/members/Rootas-Predicts-the-Month-Day-Time-of-Financial-Chaos.cfm

To join the Private Road and get all 3,000 articles, videos and special reports click here:

http://www.roadtoroota.com/public/10.cfm

May the Road you choose be the Right Road.

Bix Weir
www.RoadtoRoota.com