>

Alles in eigen bezit. NU !

17 januari 2021

Beste mensen,

 

Steeds meer krijg ik de vraag van mensen die contact met mij opnemen wat ze zouden moeten doen met hun geld in deze onzekere tijden.  De angst om te verliezen waar men een heel leven lang voor gewerkt en gespaard heeft zit er dik in.  Terecht, vind ik !  Hoewel ik informaticus ben en geen financieel adviseur heb ik er toch mijn mening over: hou alles in eigen bezit.  En wel nu !  Het wordt steeds penibeler.  Ik hoor verhalen van klanten dat ze ‘op het matje geroepen worden’ als ze nog geld willen afhalen van hun rekening.  ‘Waarvoor heb je dit nodig ?’, ‘Wat is de bedoeling ?’, ‘Je gaat toch geen Bitcoin kopen zeker ?’ zijn uitlatingen van bankbedienden.  Zo lang het geld onder de banken op rekeningen verschuift is er geen probleem.  Gaat het buiten het bankensysteem, dan komen de problemen op de proppen.  Zelf vroeg ik om €10.000,- van mijn vennootschapsrekening af te halen om in cash aan te houden.  Dit kreeg ik van de goed bedoelende bankdirecteur terug:

 

Geert,

 

Ik heb gisteren contact opgenomen met de hoofdzetel om te zien of ik jou 10.000 euro cash kan meegeven.

Dit werd me mondeling bevestigd, waarop ik met jou een moment inplande om dit te komen ophalen.

Vandaag krijg ik bericht dat dit niet officieel bevestigd kan worden.

De weigering kadert in de strengere wetgeving en procedures omtrent cash, alsook de problematiek om vennootschapsgelden cash aan te houden voor privédoeleinden.

Indien deze gelden zouden aangewend worden voor de vennootschapsactiviteit, dan wordt er van uitgegaan dat hiervoor bewijzen kunnen voorgelegd worden.

U kan zonder problemen over de gelden beschikken via overschrijving of via cheque.

 

Bij deze annuleer ik dan ook onze afspraak op vrijdag.

 

Dank voor uw begrip,

 

E.

 

Voor mij is het voldoende signaal om zo veel mogelijk uit dit gesloten piramidale systeem, geleid door de meest criminele gangsters (de elite), te halen en in eigen bezit aan te houden.  Wij, kleine klanten van de bank, worden beschouwd als terroristen die geld willen witwassen en malafide praktijken er op na houden.  We zullen het maar niet hebben zeker over de managers van die grootbanken die, op de rug van hun klanten, mega-winsten boeken en zichzelf vette bonussen uitkeren ?  Om maar te zwijgen over de wall-street boys, de Bill Gates', Rockefellers en Rothchilds van deze wereld.  Bill Gates koopt trouwens massaal veel landbouwgrond.  Gaat hij beginnen boeren nu dat zijn Big Pharma investeringen 20x meer waard geworden zijn ?  Diezelfde Bill Gates mag India niet meer binnen, nadat hij met zijn experimentele vaccinatieprogramma’s bij honderdduizenden kinderen hun leven verwoest heeft.

 

Af en toe kijk ik nog eens naar het gewone nieuws op TV of in de krant.  Geen woord natuurlijk over de vele slachtoffers die het Pfizer of Moderna vaccin ingespoten kregen.  In Noorwegen al 29 doden, In Amerika 55.  En talloze mensen die stuiptrekkingen of verlammingsverschijnselen krijgen.  Heb je nog goesting ?  In de reguliere media hoor je alleen hoe al die alternatieve berichten onjuist zijn.  Alsof zij de algehele waarheid verkondigen ?  Ik heb de Vaccinatie Veiligheidsclausule (zie pdf in bijlage) afgedrukt en zal die voorleggen ter ondertekening bij diegene die me dat spul zou willen inspuiten.  Ja, ik riskeer niet meer te zullen mogen reizen, niet meer deel te zullen mogen nemen aan het maatschappelijke en culturele leven, maar dat is dan maar zo.  Ik kan alleen maar hopen dat er voldoende mensen revolteren en een halt toeroepen aan al deze onzinnige en overdreven maatregelen.  Zoals meer dan de helft van de zorgverleners in een ziekenhuis, die eerst bedreigd werden met ontslag, maar door hun aantal de kliniek lam zouden gelegd hebben.  Of die 30.000 restauranthouders in Italië die hun deuren geopend hebben en ‘Basta’ zeggen tegen dit dictatoriale beleid.

 

Bitcoin komt steevast negatief in het nieuws in de reguliere media.  Maar Bitcoin kan je, net als fysiek zilver en goud, buiten het bankensysteem in eigen bezit houden.  En daar doen we het voor.  Alles in eigen bezit.  Het risico dat er nu een catastrofale gebeurtenis op financieel vlak op ons afkomt, is veel te groot.  Goud kent weinig risico, het behoudt al 6.000 jaar zijn koopkracht.  Zilver is speculatiever, maar de manipulatie van de prijs komt ooit ten einde en dan zal zilver terug zijn echte waarde kennen.  Bitcoin is zeer risicovol.  Het is computercode, je kan het niet vasthouden in jouw hand en het wordt ook, net als alle andere assets, gemanipuleerd in prijs.  Diederik Schmull schrijft in zijn blog dat Bitcoin helemaal niets waard is en ik kan hem geen ongelijk geven.  Maar wat is een gekleurd papiertje in jouw portefeuille waard ?  En wat doe je met een kilo goud ?  Wat ben je met een cijfer op de rekening van jouw bank ?  Het is maar waard wat een ander er voor over heeft.  

 

Daarom hou ik vast aan mijn investeringspiramide.  Ik heb mijn eigen (afgekeken) versie gemaakt en uitgelegd in het artikel ‘Wat zou ik doen mocht ik €100.000,- op de bank staan hebben’.  Bitcoin en de goeie crypto’s hebben in mijn portefeuille een belangrijk aandeel, maar dat komt omdat het voornamelijk winst is.  Winst door, na een prijzig leerproces, 7 jaar lang vast te houden aan een strategie die loont.  Eerst een portefeuille opbouwen waarbij u zich comfortabel voelt en het risico accepteert jouw investering te verliezen.  Daarna het risico beperken en dan de portefeuille laten groeien.  Regelmatig winst nemen en bijkopen als de koers daalt onder jouw investeringskost zijn de ingrediënten van een succesvolle portefeuille.

 

Volgens mijn bronnen gaan we in 2021 nog flink de hoogte in met de crypto’s.  Daar moeten we van profiteren om onze koopkracht te beschermen.  Maar tegen september 2021 zou de piek, volgens de statistieken en inside info, kunnen bereikt zijn en moeten we grotendeels uitstappen door ons aandeel in crypto’s te verkleinen en om te zetten naar edelmetaal.  Misschien komt er ook een moment dat we ons edelmetaal moeten inruilen voor onroerend goed, maar dat is volgens mij nog veel te vroeg.  Landbouwgrond zou wel eens een fortuin waard kunnen gaan worden.  Voedsel is, als het er op aan komt, uiteindelijk ook maar het enige wat waarde heeft als er een te kort aan is.  Bill Gates zal niet voor niets zijn centen in landbouwgrond steken.  Hij wist al van een pandemie vorig jaar.  Zou hij al verder kunnen kijken hebben in zijn kristallen bol ?  En er een zetje aan geven natuurlijk om zijn toekomstvisie bewaarheid te laten worden ?

 

Met genegen groeten,

 

Geert

www.nimva.be

Bitcoin Helpdesk

 

 

Hulp nodig bij het aanleggen van een crypto-portefeuille ?  https://www.nimva.be/abonnementen.html

 

Bill Gates: America's Top Farmland Owner | The Land Report  https://landreport.com/2021/01/bill-gates-americas-top-farmland-owner/

 

Laten we het vooral bij de feiten houden  https://niburu.co/het-complot/15904-laten-we-het-vooral-bij-de-feiten-houden

 

Declassification evidence - Trump administration https://linktr.ee/kagbabe

 

Filmpje over vaccin, interpretatie van de andere kant  https://youtu.be/aWrZxCx6L6g

 

ALERT! The European Central Bank JUST Warned of Global Cryptocurrency Regulation in 2021  https://youtu.be/oR5mmVPkupA

 

Bitcoin is helemaal niets waard  https://schmulladdertjeonderhetgras.blogspot.com

De schokkende waarheid over Covid-19  https://www.stopworldcontrol.com/nl/

ALERT! Silver, Cryptos & HODL-ing Through the End Game! (Bix Weir)  https://youtu.be/WYAkY9AcbXo

 

You Will Own Nothing & You Will Be Happy | How To Prepare Now  https://youtu.be/ix5Gt-r4Z24

 

In Toulouse was dit hun manier om protest aan te tekenen  https://www.youtube.com/watch?v=QL2hgzSJPAs

 

Veiligheidsclausule  https://vaxxed2.nl/wp-content/uploads/2020/11/Vaccinatie-Veiligheidsclausule-7.pdf

 

 

 

If I get vaccinated:

 

1 - Can I stop wearing the mask?  - NO

2 - Can they re-open restaurants etc and everyone work normally?  - NO

3 - Will I be resistant to covid?

- Maybe, but we don't know exactly, it probably won't stop you getting it

4 - At least I won't be contagious to others anymore?

- NO you can still pass it on, possibly, nobody knows.

5 - If we vaccinate all children, will school resume normally? - NO

6 - If I am vaccinated, can I stop social distancing?

- NO

7 - If I am vaccinated, can I stop disinfecting my hands?   - NO

8 - If I vaccinate myself and my grandfather, can we hug each other?  - NO

9 - Will cinemas, theatres and stadiums be reopened thanks to vaccines?  - NO

10 - Will the vaccinated be able to gather?  - NO

11 - What is the real benefit of vaccination?

- The virus won't kill you

12 - Are you sure it won't kill me?  - NO

13 - If statistically the virus didn't kill me anyway ... Why would I get vaccinated?"

- To protect others.

14 - So if I get vaccinated, the others are 100% sure I'm not infecting them? - NO

 

*  So the shot does NOT give immunity.

*  Does NOT eliminate the virus.

*  Does NOT prevent death.

*  Does NOT guarantee you won’t get it.

*  Does NOT prevent you from getting it.

*  Does NOT stop you passing it on

*  Does NOT eliminate the need for travel bans.

*  Does NOT eliminate the need for business closures.

*  Does NOT eliminate the need for lockdowns.

*  Does NOT eliminate the need for masking.

 

SO...what the hell is it actually doing⁉️ 

 

 

 

vaccinatie-veiligheidsclausule-7