>

Ik weet het niet meer...

29 oktober 2020

Beste mensen,

 

Echt waar.  Ik weet het niet meer.  Liggen de ziekenhuizen vol ?  Sterven er dagelijks mensen door dat virus ?  Het wordt met de dag onmogelijker om te ontkennen dat we inderdaad met zijn allen bedreigd zijn en gevaar lopen.  Mijn broer werkt in een rust- en verzorgingstehuis.  Als hoofdverpleegkundige dient hij er op toe te zien dat zijn collega’s-personeel strikt alle maatregelen blijven volgen.  Hoe lang hou je dit vol, denk ik dan, om de godganse dag met zo’n mondmasker rond te lopen ?  Zijn al die zieken en mensen op de IC’s niet ziek van de maatregelen ipv dat virus ?  Nu, mijn broer vertelt dat bij de eerste golf in het voorjaar een bejaarde, dement weliswaar, maar voor de rest zonder onderliggende medische problematieken, op 2 dagen tijd gestorven is.  Covid-19.  Te kort aan zuurstof en het opvoeren van de toegediende zuurstof bracht geen soelaas.  Hoe komt dat dan ?  Heeft dat virus werkelijk toegeslaan ?  Volgens mijn broer heeft ze, naar zijn weten, geen biologische of psychologische schok ondergaan die haar ziekteproces vooraf ging.  Ik heb hem gevraagd om de webinars van Brecht Arnaert mee te volgen.  Ten eerste om Brecht zijn visie op ziekte, gezondheid, virussen en de Germaanse Geneeskunde te begrijpen, maar ook om een verklaring te kunnen vinden voor mensen die wel degelijk op korte termijn ernstig ziek worden en overlijden.  Waarbij Covid-19 als doodsoorzaak aangegeven wordt.

 

Dat er een plan achter zit en dat we in de angst gehouden worden is voor mij wel duidelijk.  Zou angst dan alleen de oorzaak zijn van die sterftes, zoals de woorden van de verlichte meester Osho 40 jaar geleden al aangaf ?  Of is er wel degelijk iets waar we ernstig voor moeten opletten ?  De media over de gehele wereld braakt voortdurend angstberichten uit over het virus.  Hoort of leest u iets over het financiële systeem ?  Ik verneem dat er nu ELKE DAG zo veel geld geprint en geïnjecteerd wordt in de economie als de totale som die we in 2008 moesten ophoesten om de banken te redden.  Elke dag ???  Hoe gaat dit eindigen ?  Goud, zilver en Bitcoin worden steeds meer veilige havens om naartoe te vluchten, om de koopkracht te bewaren.  Ondanks de manipulatie die nog steeds hevig woekert.  De hele situatie maakt dat ik zelf zenuwachtig word en bijna in een apathische depressie verglijd.  Dat is dan het moment om wat platen van vroeger uit de kast te halen en met weemoed en nostalgie te luisteren naar muziek uit de tijd waarin ik onbezorgd gelukkig kon zijn.  Waarom zou ik dat nu niet meer kunnen ?  Alles gaat toch gewoon verder ?  De vogels fluiten, de bladeren vallen van de bomen, het wordt een graadje kouder, zoals elk jaar.  Behalve de mensen, die elke dag ‘het nieuws’ horen, gaat elk wezen op deze planeet zijn gewone gang.  Misschien wordt het de hoogste tijd om onze input te veranderen.  Een goed boek lezen, prachtige muziek beluisteren, een wandeling maken in de natuur in plaats van al dat digitale geweld dagelijks onze hersenen binnen te laten.

 

Ik moet me er regelmatig aan herinneren dat dit leven een spel is, of een leerschool.  Als ziel tijdelijk in een lichaam op aarde.  We spelen onze rol zoals we die verkiezen.  En als we op ons sterfbed terugblikken op wat we gedaan hebben in ons leven, blij kunnen zijn met de gemaakte keuzes.

 

Ik wens jullie een prachtig Allerheiligen en Allerzielen.  Moge de zon in jullie harten deze wereld verlichten !

 

Met genegen groeten,

 

Geert

 

′′ Hoe vermijd ik pandemie?"

Deze vraag werd gesteld aan Osho ongeveer 40 jaar geleden tijdens de AIDS-periode.

′′ Je stelt de verkeerde vraag ′′ Osho antwoordde: ′′ de juiste vraag zou moeten zijn:

'' Hoe vermijd je de angst om te sterven veroorzaakt door de epidemie (pandemie)? ′′ Ik ben er klaar voor

Omdat het heel makkelijk is om het virus te vermijden, is het erg moeilijk om de angst in jou en in de wereld te vermijden.

Mensen zullen meer sterven aan deze angst dan aan de epidemie (pandemie).

Er is GEEN virus in deze wereld gevaarlijker dan angst.

Begrijp deze angst, anders word je een dood lichaam voordat je lichaam sterft.

Het heeft niets met het virus te maken.

De enge sfeer die je op deze momenten voelt is collectieve waanzin.

Het is duizend keer gebeurd en zal blijven gebeuren.

En het gaat door als je de psychologie van drukte en angst niet begrijpt.

Normaal houd je je angst op afstand, maar in het moment van collectieve waanzin kan je bewustzijn volledig verloren gaan.

Je zult niet eens weten wanneer je de controle over je angst kwijt bent.

Dan kan angst je alles laten doen.

In zo ' n situatie kun je ook je eigen leven of het leven van anderen nemen.

Kijk geen nieuws dat angst triggert.

Stop met praten over de epidemie, keer op keer hetzelfde herhalen is als zelfhypnose.

Angst is een soort zelfhypnose.

Dit idee zal chemische veranderingen in het lichaam veroorzaken.

Als je hetzelfde idee keer op keer herhaalt, wordt er een chemische verandering getriggerd die soms zo giftig kan zijn dat het je kan doden.

Tijdens een epidemie wordt energie over de hele wereld irrationeel.

Zo kan je op elk moment in een zwart gaatje vallen.

Meditatie wordt dan een beschermende aura waarin geen negatieve energie kan doordringen. 

 

 

Covid-19 isn't a pandemic plan, it's an extermination plan for humanity
Mike Adams

Today I bring you a truly jaw-dropping analysis that many people simply can't handle. The covid-19 "plandemic" wasn't about causing a pandemic; it was about setting up conditions for the extermination of humanity.

It's a planet-scale genocide plan, and it's already under way. There will be no return to life before 2020, and no "recovery" for humanity until billions are dead. The vaccines are being engineered as the real death weapon in all this, which is why there's such an aggressive push for vaccine propaganda.

The end goal? The extermination of over 90 percent of human beings living today.

Read my full, detailed analysis here to understand the full story.

Also today: Listen to my latest prepping podcast which explains why many people you know will NOT be prepared for what's about to be unleashed.

Hear it now at PrepWithMike.com 

 

‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ – Xandernieuws  https://www.xandernieuws.net/algemeen/avondklok-pure-nonsens-is-bedoeld-om-volk-voor-te-bereiden-op-bankencrisis-lockdown/

 

De geschiedenis herhaalt zich?!!!   Wat leren we uit het verleden?   Wat kunnen we doen?  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/nog-maar-5-jaar-verval-westerse-beschaving-verloopt-exact-volgens-het-vierde-keerpunt-1997/

 

TARGET2 systeem explodeert: Failliete eurozone in financiële eindfase beland – Xandernieuws  https://www.xandernieuws.net/algemeen/target2-systeem-explodeert-failliete-eurozone-in-financiele-eindfase-beland/

 

Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: Genoeg!  https://www.ninefornews.nl/italianen-vechten-terug-tegen-totalitaire-lockdowns-genoeg/

 

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL - PART 2  https://www.bitchute.com/video/qY03ibT5QO6A/

 

Test PCR expliquée par un médecin belge  https://youtu.be/i5taO2_QDQc

 

Watch Before 2020 Ends! Cryptocurrency About To Explode In 2021! Bitcoin..  https://youtu.be/89E7_oh99cY

 

 

Beste,

 

Sinds vandaag zijn alle cafés en restaurants in België voor een maand gesloten. Naar eigen zeggen (Marc Van Ranst) om het "signaal" te geven dat de regering het meent met de maatregelen. 

 

Dit stuit mij tegen de borst. Kun je niet "besmet" geraken in de supermarkt ofzo? Waarom moet één sector geofferd worden op het altaar van de virologie? Om de mensen schrik aan te jagen dat het ook met hun eigen sector kan gebeuren?

 

Dit is politiek terrorisme, niet meer en niet minder. 

 

Ondertussen is het debat erbarmelijk. De mainstream media negeert elke dissidente stem, en wat wel in de sociale media verschijnt wordt veelal gecensureerd. Enkel de WHO-ideologie mag er nog doorkomen.

 

We leven met andere woorden in een centraal geplande realiteit, waar een virtueel "Ministry of Truth" eventjes gaat bepalen wat wij nog mogen zeggen. Niks van: de vrije meningsuiting is een grondrecht, en ik ga er dan ook gebruik van maken. 

 

Ik heb daarom besloten om een webinar over de hele zaak te organiseren. Maar niet eentje om te klagen, nee, eentje om wérkelijk te begrijpen wat er aan de hand is. Want aan deze hele toestand hangt een vies geurtje. 

 

mtgezondheid

 

Wat te denken, bijvoorbeeld, van het feit dat in september 2019 de repo-markten in zwaar weer terecht kwamen (2 % rente!) en de Fed op één dag bijna een vijfde van het geld moest injecteren dat ze in heel de crisis van 2008 gebruikt had? 

 

En is het toeval dat op 17 maart, de dag waarop wereldwijd tal van lockdowns afgekondigd werden, die interbancaire rente plots terugviel naar 0,1 %? Met andere woorden: wordt hier niet iets anders onder de mat geschoven?

 

Ik zeg van wel, en in het laatste nummer van MT heb ik dat van naaldje tot draadje uit de doeken gedaan: de eigenaars van dit monetair systeem weten perfect dat er een crash komt, en beroven ons NU AL van onze burgerrechten.

 

Ik wil echter niet aan politiek doen. Zoals de meesten geloof ik daar al lang niet meer in. Onze politici zijn "puppets on a string" van hogere machten, zoals daar zijn de centrale banken, grote mediaconcerns, en de farmaceutische industrie. 

 

Ik wil een debat op gang brengen over gezondheid zelf. 

 

Klik hier om mijn bedenkingen over het fenomeen "ziekte" te horen.

 

Vandaag de dag geloven de meeste mensen dat het beleid van de overheid hen beschermt tegen "besmettelijke ziektes". Dat de staat gerechtvaardigd is in het beperken van onze rechten, als daarmee de "publieke gezondheid" gediend wordt.

 

Maar de vraag is: bestáát publieke gezondheid wel? Is dat niet nog maar eens een concept waarachter de macht zich verschuilt? Want zeg nu zelf: lekker bange burgers met steeds minder rechten, als politicus is het toch even kicken.

 

Mijn stelling is radicaal. Zo radicaal dat de meesten zullen denken dat ik gek ben. Maar ik beschouw het als mijn heilige plicht de waarheid te spreken als ik denk dat ik ze ken. En dat is dat deze hele "crisis" VALS is. 

 

Natuurlijk ontken ik niet dat er mensen ziek worden. Op de IC's liggen wel degelijk mensen met longontsteking. En sommigen daarvan sterven. Wat ik wél ontken, en met klem, is dat bewezen zou zijn dat dit door "virussen" komt. 

 

Sterker nog: alle symptomen die vandaag toegeschreven worden aan COVID-19 kunnen perfect op een andere manier uitgelegd worden, en wel door ze te zien als de herstelfases van collectieve biologische schokken.

 

hamer

 

Dat is de theorie van Dr. Hamer, en hoewel hij een controversieel figuur is zit ik er niet mee in om hem aan het woord te laten. Virtueel dan, want Dr. Hamer stierf in 2017. Ik ga zijn theorie gebruiken om COVID-19 zonder virussen uit te leggen.

 

Dat doe ik door middel van vijf webinars, waarin ik de volgende vragen zal overlopen:

 

1. Wat is gezondheid? (8 november)

2. Wat is de functie van ziekte? (15 november)

3. Hoe verklaren we deze "epidemie" zonder virussen? (22 november)

4. Waar ging de wetenschap in de fout? (29 november)

5. Hoe voorkomen we ziekte? (6 december)

 

Hoeft het gezegd dat hierbij een héél duidelijke disclaimer van kracht is? Dat ik geen dokter ben, en dat niets van wat ik zeg als medisch advies mag worden opgevat? Indien dat duidelijk is, dan kunt u mijn theorie alvast hier lezen. 

 

Maar ik verwittig u: wat ik naar voren zal brengen is controversieel. Het zet onder meer kanker, virussen, ontstekingen en bacteriën in een totaal ander daglicht. U zal dan ook véél weerstand voelen: ongeloof, desoriëntatie, kwaadheid (op mij) zelfs.

 

waarheid

 

Maar dat is normaal. We zijn dom gehouden, jarenlang, en daar bovenop nog eens bedrogen ook. En ondertussen is men de economie aan het kapot maken, zodat we NOG afhankelijker zouden worden. Tot hun macht totaal is. 

 

Wat ik u dus ga vertellen is niet voor gevoelige oortjes. Wilt u dus liever blijven slapen, of gelooft u de officiële overheidspropaganda, ga daar dan vooral verder mee. Ik wil u niet storen in uw slaap. Misschien droomt u wel van vrijheid!

 

Wilt u echter op weg gezet worden naar de Waarheid, zélfs al is dat schokkend en moet u een deel van uw oude geloof opgeven, schrijf u dan in voor mijn seminarie. Zie het als een filosofisch inentingsprogramma tegen virologische onzin.

 

Dit programma kent vijf online sessies, die telkens op zondag georganiseerd worden, en wel om 17u00 in de namiddag. Geen nood, overigens, voor wie er niet telkens bij kan zijn: de link naar de opname wordt u de dag erna doorgestuurd. 

 

Informeer u door de volgende 3 dingen te doen:

 

1. Neem hier het volledige programma door (long read)

2. Bekijk hier mijn video met de samenvatting (1 uur)

 

3. Registreer hier met de kortingscode "NOLOCKDOWN" 

Die code (NOLOCKDOWN) geef u recht op een korting van 30 EUR tegenover de publieksprijs, die ligt op 149 EUR, die op die manier dus terugvalt op 119 EUR (excl. BTW- factuur is mogelijk op aanvraag). 

 

U zal wel snel moeten zijn. Al meer dan 100 mensen (112 om precies te zijn) hebben zich reeds geregistreerd. En aan 200 inschrijvingen stop ik, anders wordt dat een kakofonie in het interactieve gedeelte (Q&A, polls & chat) 

 

Maar informeer u eerst via mijn korte samenvatting in de video. En nogmaals: vindt u dat na het beluisteren van mijn bedenkingen dat ik een grote fantast ben, die zich beter enkel zou bezighouden met economie, dan is dat uw goed recht. 

 

Maar ik ga niet langer zwijgen. Ik ben het strontzat om bestuurd te worden door niet-verkozen "experten" allerhande, die op basis van onbewezen stellingen onze economie en sociaal leven vakkundig naar de knoppen helpen. 

 

Ik zeg dan ook heel duidelijk: weg met de lockdown! 

Wilt u deel zijn van het verzet, steun mij dan. Zoals steeds zal een groot deel van de opbrengst gaan naar een goed doel. Om het geld doe ik het écht niet. Ik verdien al genoeg via mijn beleggingen. 

 

Ik doe het omdat de waanzin moet stoppen. Omdat we als kikkers stilaan gekookt worden met steeds meer absurde maatregelen die als normaal worden voorgesteld. En omdat de Waarheid (God) zijn rechten heeft. 

 

Wie nu al voelt: "Yes, dit is iets voor mij", die moet niet langer twijfelen, en kan de code NOLOCKDOWN gebruiken om het seminarie met 30 EUR korting bij te wonen. Wie wél nog twijfelt, lees dan de korte inhoud hier. 

 

Ik maak deze stellige belofte: na dit seminarie gaat u nooit nog op dezelfde manier naar ziekte en gezondheid kijken. Er zal een wereld voor u open gaan, en meer dan ooit zult u beseffen hoe ongelofelijk KRACHTIG u eigenlijk bent. 

 

Als u maar de juiste informatie heeft ...

 

Registreer hier met de code NOLOCKDOWN

 

Beste groeten,

 

Brecht

 

PS: Betalen gaat het gemakkelijkst met creditcard, maar indien u uw gewone bankkaart koppelt aan Apple Pay (iPhone) of Google Pay (Android) gaat dat ook. Hier vindt u alle mogelijke betalingsinstructies.